? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, August 12, 2009

Ke Mana Menghilang???

Aduh...ni memang jenis nak menambahkan ketensenan saya yang dah tersedia tensen nih...
Masuk ofis, bukak blog...tengok kat dashboard alih2 saya tengok kat bahagian blog yang saya follow kosong (takde satu pun)...huhuh...aduyai...tensen nih..nape tiba2 jadi gini????
Mana saya nak korek balik cari sume blog yang saya follow tu???
So saya mintak tolong anda sume, agar dapat bagi link anda kat bahagian comment yer??saya nak kena add balik nih...huhuh...sian betul kat saya...
-
-
-
-
Oh yer..saya masuk ofis lewat sikit hari ni sebab saya ke klinik untuk checkup kandungan saya...saya dah bagitahu semalam kan...
Mmm...hari ni dapat balik awal sebab doc takde...so jumpe ngan misi jer...
Berat saya telah meningkat dengan jayanya...huhhu...3.2kg dalam masa sebulan...patutnya naik dalam 1kg gitu jer...tak pasal2 saya kena observe...kena datang lagi 25 Ogos ni..huhuh...mati la saya...mesti saya kena minum air gula lagi nanti...oh tidak..sesungguhnya saya tidak sanggup...
Tadi juga misi telah memeriksa bunyi jantung baby saya...sungguh tidak efisyen di klinik itu kerana menggunakan alat (macam copong apa ntah)..yang kuno macam tu...misi itu menekan-nekan perut saya dengan alat itu untuk mendengar degup jantung baby saya...lepas tu misi tu tak dengar pape..(dah ko guna alat yang canggih sangat)...banyak kali misi tu tekan2 perut saya...saya baby saya protes kat dalam...dia menendang-nendang...sian kat dia..mesti dia rasa terganggu tu...sori yer sayang mama...
Saya juga tidak melaporkan pasal bleeding saya tu kat misi...kerana saya takut dia suh saya refer kat hospital lak...sesungguhnya saya tidak sanggup lagi untuk di tahan di wad...fobia rasanya..biarla saya masuk sepital masa saya nak deliver sajer...
-
-
-
Sekian laporan untuk hari ini...ingat yer anda sume..sila bagi link anda sume untuk saya add kan semula...sesungguhnya hari2 saya akan berlalu dengan tak sempurnya jika tidak dapat membaca blog anda...huhuh...bagi jangan tak bagi...

4 comments:

cahaya said...

ish..mcm baca laporan berita plak...kukukuu

mana hilangnya?ken virus H1N1 ke?bos irina balik bawa virus eh?kikiki

::It's Me:: said...

Salam perkenalan, baby tight dan legging yang comel dan cute…murah-murah jer
sila layari....
http://www.mamalyna-eshops.blogspot.com

juliana said...

caner leh hilang ni...terdelete ker??

IrinaSairah said...

tak tahu ler...tetiba jer buka blog..tengok kosong jer kat blog list tu..bila add balik, n refresh balik...tetap jadi kosong gak...pe kena erk???tulun la...