? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, August 9, 2009

Cerita Ceritu Hujung Minggu....

Seperti yang anda semua maklum, saya hanya dapat mengepost entry pada hari bekerja memandangkan saya tiada laptop persendirian kat rumah...so, pada hari bekerja saja, dapatlah saya bercerita dan berceritu kat anda semua...hehehe...hari ini adalah hari Ahad, so dapatlah saya menitipkan berita untuk anda...ahahhhaha....
Sebelum saya memulakan cerita, perasankah anda semua yang saya tidak lagi menggunakan perkataan aku sebagai pengganti diri???saya rasa saya nak jadi orang yang sopan pulak..nanti anak kat dalam perut saya ni akan turut sopan sama...boleh ke camni??heheh..harap2 anda semua tidak bosan ok???heheh...
Back to the story, saya ingin mengucapkan berbanyak2 time kasih kat en hubby kerana telah sudi membelanjakan saya barang ni bawah ini...al-kisahnya, pada khamis malam yang lepas, saya telah memfollow en hubby menghantar ayah beliau ke stesen bas...ayah en hubby a.k.a bapa mertua saya ingin ke Kuala Lumpur...ada kursus yang perlu beliau hadiri...hehehe....so, saya dengan rela hati ingin memfollow en hubby...lepas jer hantar bapa mertua saya ke stesen bas, hubby meneruskan perjalanan...cadangnya hendak pergi mengisi perut, tetapi hubby saya menghala ke satu kedai sukan...cawangan baru katanya...saya hanya memfollow...(saya kan suka memfollow)...masuknyer saya ke kedai tersebut, saya terpandang satu sudut terletaknya barang tersebut...macam2 warna...macam2 saiz...terus saya ke situ lantas meninggalkan hubby di belakang...hehehe..kejamnyer saya...lepas tu hubby datang kat saya...dialognyer macam ni...

hubby : nak ker???
saya : cantik ke ni???padan ke ngan sayang???
hubby : kalu berkenan ambik jer ler??
saya : abang nak blanja sayang ke ni???
hubby : ambik jer la kalu nak...
saya : (still lagi tak percaya)...betul ni???
hubby : iyer...
saya : (rasa nak peluk hubby kat situ gak...tapi malu..salegirl ada kat situ)...jap nak test...wah..best la abang...ringan jer..lembut jer...cuba la abang test...hehehe..

tanpa membuang masa, saya terus rembat satu...hehehe...apa yang dirembatkan oleh saya tu???tara...sila pandang bawah...hehehe...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

sandal Crocs...lama dah saya dengar tentang Crocs ni..yang ni jer design yang ada..tak banyak pilihan sangat untuk perempuan...so ambik je la..sangat la selesa memakainya...
sesuai dengan keadaan saya sekarang ni yang perlukan sokongan kaki yang baik..sebab badan saya makin memberat...(bukan saya yang berat..saya rasa baby saya kat dalam perut ni yang berat)

macam besar sikit kan???memang pun..saya pakai saiz 7..tapi ambik saiz 8...sebab yang warna pink ni size 7 dah habis...warna hitam n silver jer yang ada..tapi saya tak minat warna itu..so saya ambik jer saiz 8...
-
-
-
-
-
-
-
Ok, habis citer pasal sandal tu...keesokkan harinya, saya juga telah memfollow en hubby ke MASUKIT...pe masukit tu???entah...saya pun dah lupa...majlis sukan ape ntah...hubby pun join sekali...so saya sebagai isterinya telah berbesar hati untuk jadi penyokong setia...kata pun hubby sendiri yang main kan...hehehe...
Mmm...tahniah buat pasukan hubby kerana telah berjaya merangkul emas bagi kejohanan tersebut sekaligus menjadi johan bagi tiga tahun berturut-turut...hebat tuh..heheheh...kejohanan ni satu hari jer...dari pagi ke petang...so berkampung la saya dalam dewan tuh yang bagaikan bilik sauna...saya sebagai penonton ni berpeluh sakan seolah-olah saya yang bertanding...hehehe...
Pada sesi pagi, saya telah mengajak Cik Fara untuk join sekali...kebetulan pulak Cik Fara pose...sian kat dia..berpanas-panasan kat dalam dewan tu...eh, saya lupa nak bagitau tempat perlawanan tu erk...seperti tahun-tahun yang lepas, kejohanan ni diadakan di Dewan Gimnasium, Universiti Darul Iman Malaysia...ala, jiran UMT la tu...kita layan gambo j la erk???


ni sesi pagi...lepas hubby baru jer habis game pertama....

oh..tidak...sesungguhnya saya tidak mahu menepekkan gambar ini di sini..tapi demi ingin membuktikan kehadiran saya, saya tepekkan jugak walaupun saya tak gemar dengan gambar ini..muka saya sangat sememeh...muka saya juga dah makin sembab...perut tu usah cerita lagi...


ni sesi petang yer tuan puan...


ni semasa sesi bagi hadiah...tak sempat nak snap pic banyak2...


ni dia...pasukan UMT...yang menjadi johan MASUKIT...tahniah...tahniah...



3 comments:

Aiydalela said...

selesa sungguh sandal tuh! (err..testi crocs SIL jer..wkakakaa..)

juliana said...

nice...malindi in cotton candy...

lady elle said...

weh, kdai mane na? ade jual titbits die x? aku nk menambahkan koleksi neh..