? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, June 24, 2009

Sesi Mengecat Lagi

Ehem...ehem...
Walaupun menaip jer kekdahnyer...tapi tetap kena berdehem dulu sebelum menaip nih..hehehe...Petang semalam, aku ikut hubby pergi mengecat umah lagi...malas nak duk umah sengsorang...hehehe...(penakut ke aku nih?)...
Balik dari kerja, terus siap nak gi mengecat...hubby sempat lak tdo seploh minit...
Kita layan pic j la senang.....

Ok yer pak...sebelum mengecat, kite harus ler ada alat-alatnyer...ni hubby tengah ikatkan roller kat batang besi tu....
ini adalah cat nyer...ada yang tak kenal ke???memang tak lama dah tu...hahahha...
disebabkan medium yang akan dicat itu adalah siling..maka harusla en hubby kiter pakai topi...nak cover rambut dari beruban katanyer...
ni cat betul2 ke ape ni..siap leh gelak lagi ni...
ni view depan umah yer...nampak messy lagi...ye la, kata umah tengah buat kan????
tidak dilupa...owner rumah yang turut serta dalam sesi mengecat ini...
korang jangan nak kutuk pesal gambar aku asyik mendongak jer kalu time mengecat nih...sebabnyer.....
dah namanya mengecat bahagian siling, mestila aku mendongak ke atas...takkan aku nak tunduk ke bawah lak..hahahah.....(ayat cover tak nak kena kutuk...)....hahhahah..


2 comments:

juliana said...

rajin sungguh en. hasimizi ni...mcm tukang cat profesional jer...hehe..ina, jom amik tag kt umah kak jue k..

Lazyf... said...

untung ko nyah dpt laki yg serba boleh...chaiyok2 ;-)