? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, June 24, 2009

Kena Tag Dari Kak Jue

NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA

- kat umah panggil sairah/irah
- kawan-kawan panggil ina/irina
- ader jugak yang panggil aku nor..????...pelik rasa
- hubby panggil aku sayang...
- nanti anak-anak kena panggil mama la..heheheh...berangan sudah..

ANDA SEORANG YANG:

- sensitip
- mudah nangis..nak2 kalu aku tengok orang menangis..
- manja..
- pe lagi erk???korang pikir la sendiri..hahaha


INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA ISTIMEWA DI MATA ANDA

mmm...korang pun dah tahu sape yang aku fikirkan???hahaha...mestila hubby aku...kenapa dia istimewa???sebab dia hubby aku...dia adalah anugerah yang paling istimewa dalam hidup aku...tapi family aku, FIL aku pun istimewa jugak...korang di hatiku..tak ku lupa....


LAGU-LAGU KESUKAAN ANDA

sekarang ni aku addicted sangat kat lagu Beyonce...lagu Helo tu..best la lagu tu...dah siap d/l video klip dia...kalu dengar lam radio, mesti pasang kuat2...

MAKANAN KESUKAAN ANDA

pe yang aku suka sangat makan sebenarnya erk??aku makan jer sume rasanya...sebab banyak yang suka dari yang tak suka ni...heheheheh


WARNA KESUKAAN ANDA

aku suka warna merah...tapi kalau untuk pakaian aku tak pulak beli warna merah...pelik kan...aku pun heran nape aku jadi minat warna merah...ke sebab masa sekolah rendah dulu aku ni ahli pasukan merah...masa sekolah menengah lak, pasukan marikh...bukan marikh tu pun merah kan???pelik jugak ni...


SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS

- tak reti bahasa
- tak jaga perasaan orang lain
- bodoh sombong
- sume yang tak elok lah.

TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG ANDA

1. purse
2. hp
3. my digital camera

tapi banyak lagi yang aku sumbat dalam hb aku tu...almaklumlah besar gedabak..kena la sumbat banyak2...aku isi buku rekod kesihatan mengandung...isi alat make-up...dan banyak lagi la..bagi aku rasanya sume penting...sebab bila tetiba je nak...ada...heheheh....

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA

bila erk???tak ingat la..tapi selalu jer menangis bila ingatkan Qaireen....


TAG 6 RAKAN ANDA

aci tak kalau tak nak tag orang lain...hehehehe


3 comments:

Lazyf... said...

aci...

Anak Burhan said...

:)

duOne_sTarz said...

Aku sdey bebenor dgr cita ko keguguran hati 2.

Moga dicucuri ramah. Amin.