? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, June 23, 2009

Kembali Senyum...

Heheheh...hari ni aku boleh tersenyum kembali...heheheh...

Kenapa???sebab aku dah dapat balik gambar Qaireen....hehehe...
Time kasih la sesangat kepada MISZCHOCBERRY di atas nasihat anda...
Lepas baca komen MISZCHOCBERRY semalam, tak tergerak hati lagi nak buat...
Pagi tadi b4 pergi kerja baru la teringat...buka penutup phone kat belakang, terus cabut memori kad...tapi tak la berharap sangat kan..pastu hembus2 kat memori kad tu..ne la tahu berdebu ke..masuk air ke...pasang balik and then aku check balik kat picture folder...sekali ada balik pic2 yang tersimpan kat phone aku...sukernya aku tak terkata...hahahhaha....

Sekali lagi nak ucapkan time kasih kat MISZCHOCBERRY....u bring back my little cute Qaireen..hehehe

2 comments:

Lazyf... said...

jgn luper gak wat back-up pic Qaireen tuh kt pendrive or pc hoccay... ;-)

mizchocberry said...

Betol kate lazyf tu...buat backup tau...takde pape sangat...kadang2 phone miz pon same...memory card tibe2 longgar...