? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, June 18, 2009

Pesanan Penaja

Ok, entry kali ni pasal nak promo2 lak...
Friend of mine, Cik Atirah kita ni mintak aku tolong promokan cupcakes dia kat blog aku...
Aku pun dah menerai cupcakes dia ni..siyes sedap...harga pun berbaloi...so kalu korang nak tengok lebih lagi, siler la ke blog cupcakes dia, seperti link kat bawah nih...


http://ellescuppies.blogspot.com/



nih adalah cupcakes yang aku booking sempena first anniversary aku baru2 nih...

2 comments:

Lazyf... said...

da tgk da...hmm, x smpi ati nk mkn...hehehe

lady elle said...

tq wahai irina ku syg... kekeke.. nt aku bg adiah cupcake ke mu bagi mu makin tembam! hehehhe