? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, September 29, 2009

Takde Kerja Punya Pasal....

Akibat keboringan...kerja takde..boss pun takder...
So, saya telah menggodek kembali gambar2 lama di dalam pc...
Kebanyakannya gambar belum kahwin n masa baru memulakan alam kerjaya...
Zaman muda2 la katakan..hehehe...
Meh kita layan gambo k????
Ketidoran ni??wah2 dah ada bakat jadi ibu tu...ni kat LCCT rasanya...retreat ke Kuching...flight lak leh delay...pe lagi...tua la menunggu...
ni kat Sarawak Cultural Village...owh, cekedingnya saya masa tu..kena struggle la nampaknya lepas bersalin nanti...leh ker???hua..hua..hua..
Ni masa saya jadi urusetia kursus...masa bujang suka la jadi urusetia sume ni..eh, bujang lagi ke masa ni..saya dah tunang dah masa ni..so bujang separuh..eheheh...
Masa ni dah dekat2 nak tawen dah...
Yang ni dah kawen ke belum erk???lupa da...
Bukit Keluang Beach Resort...
Zaman dating...heheheh...dah lama tak kuar dating macam nih...biler erk abang???

Tugas saya sejak lapor diri di UMT...jadi penyambut tetamu...huhuhu....

Ni birthday yang ke 21 tahun...beli kek sambut kat ofis...ke mana la perginya kebaya ku ini..rindu nak pakai kebaya balik...

Ni pulak first and last agaknya saya pergi candat sotong..bukan sotong yang dapat...tapi mabuk laut yang dapat..padan muka....dah macam gaya pendatang asing lak..hahahaha...

ni masa konvo...tengok tu..mama darwisy ngan anak burhan pun ada...
eh..eh..encek hubby pun datang la masa saya konvo..time kasih abang sebab sudi datang..masa ni lum tunang lagi rasanya...lap u so much lah...

Sekarang ni tinggal anak burhan sorang jer yang tak kawen lagi...bila lagi abang sawal ooii...


Sekian laporan dari orang yang takde kerja kat ofis....


3 comments:

Darwisy said...

cewah gambor mase konvo..pagi kemain gebu jer muka siap blusher n eyeshadow ngetop tahap diva okeh..tapi bila tengahari..almak hai bleming abes muke..hahhaha..yang tak sangke dapat pingat tiba2..bila masa masuk petandingan lumbe lari ntah, kawad pom takde,.. out of list...hahaha

azam said...

LELAKI mmg camtu, masa lom kawin ajak makan ikan bakar kt kelulut sanggup, lani nak lepas tok jembal pun malas wakakakakakaak

tiHa said...

tau takper..masa berchenta semenya indah..kuantan g balik hari pun ok..la ni sethn sekali nak g kuantan pun susah bangat..