? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, September 8, 2009

Pengumuman....

Dengan ini saya memaklumkan bahawa saya tidak akan dapat menghupdate blog untuk hari esok dan seterusnya sampai bila pun saya tak tahu sebab kejap lagi saya akan menyerahkan diri saya ke spital disebabkan masalah bleeding saya ini..huhuh...
Sangatla tidak rela tetapi terpaksa la saya merelakan diri setelah dileter oleh misi-misi dan doc tadi...huhuh...
Doakan saya selamat k???
Nak online dari spital memang la tak dapat..mana aku nak cucuh charger lappy nanti???
Nak cas hp phone spital tak bagi..hampeh tul la...
Daaa...c ya...

10 comments:

juliana said...

bleeding lagi? take gud care dear...
benci duk hospital..

IrinaSairah said...

huhuh..tu lah...dah terpaksa sangat dah nih...

Lazyf... said...

Take care sis...
May Allah bless u always...
Amin...

lady elle said...

semoga seme slamat ye na~~ jage diri n baby baik2..

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

irina, take care. jgn pkir yg bukan2 k. kuatkan semangat!!! semoga Irina n kandungan selamat. Amin..

mizchocberry said...

Semoge selamat semuenye...rindu la nanti...

aiSya iRa said...

smoge sume slmt...
bykkn doa kat Die yek...
amin..

ekinckin said...

Semoga selamat sumenya....

Darwisy said...

huhuhu..amatlah borink duk spital tapi takpolahhh..demi keselamatan anak terchentaa..

tiHa said...

moga semuanya selamat