? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, September 24, 2009

Kembali....

Hai sume...Selamat Hari Raya sekali lagi...
Saya dah kat ofis hari ni...
Saje jer saya batalkan cuti raya saya pada hari ni...
Sebab encek Hubby pun kerja hari ni...
So, untuk mengelakkan keboringan di rumah...
Saya wat keputusan drastik untuk datang kerja hari ni..
So, cuti untuk hari ni telah dicancelkan...hehehe..
Kat ofis saya hari ni, hanya 3 orang jer kat bahagian admin (termasuk saya) yang datang kerja...
Sunyi sepi...
Hari ni ada dua jemputan kenduri...
Insyaallah akan dihadiri...
-
-
Encek Hubby cakap nak pergi tengok baby kawan dia...isteri kawan dia tu kawan saya jugak..
Tak sabar nak tengok baby kak wan..hehehhe...
Tahniah buat kak wan dan suami...dapat baby girl lagi..hehehe...
Pagi tadi nak cari breakfast bukan main la susah..
Banyak kedai...tapi kedai tutup..huhuh...
Kalau ada yang bukak pun, penuh ngan orang...aduh...
Berpusing-pusing cari tempat makan....
-
-
Camne ngan raya saya kali ni???
Mmm...biasa saja...tak banyak berjalan sangat...
Stay kat umah jer melayan sedara mara...
Penuh orang kat umah ngan sedara mara...
Sampai hiruk pikuk jadinya...
Kesian kat Marissa...jadi mangsa...
Orang tu ambik...orang ni ambik...
Pe lagi...mengamuk la Marissa tu...
Dia tak suka orang cium2 dia...gomol2 dia...rimas...
Semalam kena tinggal satu hari ngan encek hubby...
Encik hubby n PIL pergi Pasir Putih, Kelantan...
Sepupu hubby kawen...
Saya ditinggalkan kat umah sebab saya takleh long travel..
Sian kat mama ngan baby kan???
Duk jer kat umah...
Papa gi beraya pun tak ajak kita...huhuhu....
Takpe, nanti kita tebus balik..
Kita ajak papa gi cuti-cuti Malaysia..heheheh...
-
-
K la...nak chow dulu..nak gi melawat kampung orang lain lak...
Daa...

1 comments:

rubbysuzy_86 said...

kiter pun dh kembali bekerja....selamat bekerja irina...selamat hari raya,maaf zahir dan batin