? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, September 16, 2009

Selamat Hari Raya....


Assalamualaikum sume....tengok orang lain dah ramai yang wish raya-raya ni kan..so saya pun nak buat jugak lah..heheheh...tapi saya takder gambar raya lagi..yang tahun lepas punya pun takder...kesiankan???huhu...tak sempat nak bergambar pun tahun lepas...campur lak ngan mabuk-mabuk masa mengandungkan arwah Qaireen hari tu...
-
-
So, ok lah, dengan sukacitanya saya dan encek hubby ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pembaca setia saya...cewah, ada ke yang membaca nih...hehehe...saya menyusun sepuluh jari mintak maaf andai ada terkasar bahasa...Semoga anda semua bergembira di Aidilfitri ini...kepada yang nak long travel tu, bawak kete leklok...

1 comments:

Darwisy said...

Untie...uncle miji nampak macam mat rempit jer..nasip untie taknampak cam minah rempit..huahuahua...