? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, September 17, 2009

Last Day Kerja B4 Cuti Raya

Wah..baru sempat nak hupdate blog untuk hari ni...
Pagi tadi, almost 3 jam, hanya terperuk dalam bilik mesyuarat..
Ada perjumpaan staf dengan pengurusan tertinggi..
Naik kematu punggung aku duk lama-lama...huhuhu...
-
-
Hari ni last day kerja before raya...beshnyer..
Dah la balik kul 3 hari ni...sukernyer...
Persiapan raya???
Tak bersiap sangat la...
Nak melawa bagai diva pun tak leh...
Tunggu tahun depan j lah..heheheh
-
-
Baju melayu hubby dah siap...cuma lum ambik je lagi ngan tailor...
Ma cakap dia nak tolong ambikkan...
Dah setel satu kerja...
Kuih raya tak buat tahun ni...tak larat la...
So beli j la sikit2..kerepek pun ada beli gak..
Baju raya saya??
Mmm...nak baju raya penyer...
Perut dah membuncit macam ni...
Hubby belikan 2 pasang baju mengandung...
tapi tak sama kaler lak ngan baju melayu hubby..
Camne kiter nak sedondon ni abang...
Beli yang lain nak??sempat lagi kalu nak last minute shopping ni..hehehe..
-
-
First day raya kat umah hubby...
Tengahari baru balik Chendering...
Raya ketiga dah kena pergi klinik untuk cek up..boring tul la...
Raya keempat hubby nak ke Pasir Puteh, sepupu dia kawen..
Saya???kena tinggal kat Chendering la jawabnyer...
Saya kan tak leh long travel...jangan berangan nak ikut sama k???
Takpe la, saya beraya ngan Marissa j la...hehehe...
Raya kelima, keenam dan ketujuh dipenuhi ngan jemputan..
Kenduri kesyukuran ada...
Kenduri kahwin ada..
Bestnye leh isi perut banyak2...hhehehe...
Raya kelapan, siler la sedar diri..back to work...raya kat ofis j lah...heheheh...

2 comments:

ekinckin said...

Ina..Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf Zahir dan Batin...

azam said...

na...mintak la banyak2 baju raya dengan member aku tu hehehe