? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, September 29, 2009

31 Weeks...


Alhamdulillah...dah genap 31 minggu dah kandungan saya sekarang ni...
Minggu depan jadi genap 8 bulan lak...kadang2 rasa cepat...kadang-kadang rasa lambat...heheh..
Sejak discaj dari wad awal bulan baru ni, masalah bleeding dah takde dah...syukur sangat...
Tak la bimbang sangat...tapi still takleh nak lasak2 sangat...
Sekarang ni, rasa sangatla letih untuk mengusung perut nih ke mana2...
Waktu tdo lak bukan main susah nak tido...nak cari posisi yang baik punyer untuk tdo...
Kadang2 tengah syok2 tdo pun leh jaga...pastu azab la nak tido balik...
Tulang punggung saya ni makin hari makin sakit...
Tak boleh duk lama2 kat kerusi...nak2 kt kerusi ofis nih...
Masa duduk tak rasa pape, tunggu la time nak bangun..
Aduh...sakit giler...nak nangis pun ada...tapi takpe...adat la tu kan...
Banyakkan bersabar dan beristighfar...Ingat Allah banyak2...
Minggu depan kena wat test air gula lagi..on 6hb Oktober...
Sebut test ni pun saya dah loya dah...
Persiapan untuk baby...dah almost lengkap...
Tinggal tilam dan bantal jer yang belum siap...
Mak hubby dalam proses jahitkan...
Tapi saya tak basuh lagi baju2 yang dibeli hari tu...
Barang2 baby sumenya ada kat umah Chendering...
Nanti balik Chendering, saya akan jalankan projek tersebut...hehehe...
Tak sabar betul nak menunggu kelahiran baby ni...
Doakan sume selamat erk???
Amiinn....

2 comments:

Mrs Jun said...

assalamualaikum... berminat la dengan awak punya perkembangan baby tu... nk mintak izin letak kat blog kiter jugak boleh...?

Mrs Jun said...

kalau boleh tlg maklumkan ke email saya missgjun5@yahoo.com. sekian terima kasih.