? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, September 30, 2009

Marissa Dah Nak 'Terbang'...


Petang semalam...dapat call dari Ma...

Dia kata ada berita baik...

Dengan gelojohnya saya nak tahu...biasala kan...

Ma bagitau Marissa dah nak terbang...

??????

Terbang ke mana???

Marissa nak ikut papa dia ke KK...

Dah nak terbang Ahad nih...

Ayoo....berita baik ke nih???

Huhuhu...jauhnyer Marissa nak pergi...

Susah la nak jumpa Marissa lagi lepas ni..

Berbulan-bulan baru leh jumpa...

Rasa sedih pun ada...

Tapi ada baiknya jugak Mama Marissa dan Marissa ikut papa dia sekali...

Nanti tak la abang aku tu sengsorang kat sana..

Ada la orang yang akan jaga makan minum dia...

Yang pasti, nek dan aki Marissa la yang paling terasa...

Kalau sebelum ni...rindu kat Marissa, dorang drive je ke Rompin..

Ni dah kat KK...nak kena terbang dulu...sosah ler....

Takpe Marissa....tahun depan, Cik Ma, Cik Pa and baby boy leh ler datang jalan2 kat KK...hehehe...




4 comments:

reen said...

salam kenal

marissa dah nak migrate kat kk ker?
tak pe..dekat jer..

anyway nama anakanda saya pun marissa gak..heheh

cahaya said...

jauHnya die Nak terbanG...keCik2 lagi dah nek BeLOn yerk?

IrinaSairah said...

Reen,
Salam perkenalan jugak..hehehe..
Tu la, tengok blog reen, nama sama ngan anak sedara kiter..nama arwah anak kiter pun marissa gak..tapi Qaireen Marissa...

rubbysuzy_86 said...

wrgh..bestnyer awk dh dpt tau jantina baby eik..kiter juge dlam keadaan delima...baby kiter xnk tunjuk lgi...nk bg surprised kot...