? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, September 1, 2009


Berapa Besar Bayi Saya?

Minggu ini merupakan awal trimester ketiga. Sekarang berat bayi saya lebih kurang 1 kg, dan panjang dari kepala ke kaki sekitar 24 cm pada minggu ini.

Wah...wah..wah...dah makin membesar anak mama ni..kejap jer dah masuk minggu ke 27...minggu depan genaplah anak mama ni 7 bulan...alhamdulillah..anak mama sihat2 jer kat dalam ni kan???aktif jer selalu kan...selalu anak mama ni main bola sepak kat dalam perut mama ni..ke anak mama ni main badminton???ikut macam papa???hhehehe...

Setakat ni mama leh lagi berpuasa...tahan lagi la...baby mama ni kan anak yang kuat...mesti tahan punya kan???mama tak beli lagi barang2 untuk baby...al maklumlah, bulan pose ni kan...tak larat la mama nak jalan...nanti lepas raya, mama ngan papa pergi shopping barang untuk baby erk???


p/s - anak mama, lusa birthday papa...nak kasi hadiah pe kat papa erk??anak mama kena bagi kick yang kuat kat papa erk???hehehe....


2 comments:

Darwisy said...

dah sekilo ekk berat???

Takpe2 nanti dah deliver minom susu banyak biar berat2 lagi..biar uncle miji dukong lengoh2 tangan...hehhee

cahaya said...

hohohoho..
malam NI wat exercIse Byk2..
nanTi baBy ada StaMiNa nak waT TendanGan Padu MaUt...huuhuhu