? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, September 6, 2009

Marissa oh Marissa....

Morning everyone...pepagi jer buka pc kat ofis, after check email rasmi ofis, terus jerk bukak blog...tak bermoral betul kan???heheh...dah tu, saya takde kerja..bos saya pun tak masuk lagi...so, kita berblog la sebelum kerja datang..heheh...
-
Memang leh dikatakan saya ni dah jadi penagih tegar blog ni..mesti nak kena bukak juga walaupun kejap...tengah banyak kerja pun leh mencelah lagi..hehehe..
-
Ok..ok..ok..back to the story...nak bagitau Cik Marissa kita ada kat Chendering sekarang ni...berapa lama kat sini tak tahu la..tapi yang pasti Marissa takde kat Chendering on the first day of raya...sebab Marissa beraya kat umah opah dia kat Rompin tahun ni...
Kita layan j la gambar Marissa yang makin notty sangat-sangat nih..heheh...

Ni, mama dia la belikan rambut pelesu kat Bazar Ramadhan...orang pergi beli kuih muih, dia gi shopping rambut lak..hehehh..al-maklum la, Marissa kita ni kekurangan rambut...
sangat la laju bergerak sekarang ni...sampai nak snap pic pun susah...
agak pemilih orangnya...hanya suka kat Pak Alang ngan Akinya sahaja...orang lain tak berapa nak layan..geram tul...
yang ni baru bangun tdo yer akak-akak..muka tengah blur-blur lagi...
tido keletihan sebab banyak sangat main sampai sayang nak tdo....

oh yer...marissa dah mula duk lam walker...walker ni nek yang belikan...


bila nampak jer camera, pandai jer dia posing..hehehe..nak jadi model ke besar nanti???




maaf yer...hanyalah dengan lampin dan seluar dalam sahaja..sebab cuaca sangat la panas...



Marissa ngan papa nyer....



2 comments:

ekinckin said...

Yess....suke ngat sebut palsu....PELESU....

huhuhuhu...

Darwisy said...

cekci marissa nih...tapi kan pewot tetap boncit...samo laa kita..heheehe