? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Friday, May 22, 2009

New Look!!!!

hai.....welcome back....
tadaa...mempersembahkan the new look of my blog...cantik tak????
thanks to my brother yang buatkan ni untuk aku...aku nak wat sendiri??memang haram...aku ni bukannya pakar sangat bab2 nak mencantikkan blog ni...plus aku takut nak tekan situ tekan sini...takut hilang content lam blog aku ni...naya jer..hahah...
sekarang ni aku kat umah mak apak aku...kat chendering...hubby takder...dia g kuantan...huhu...sampai hati tinggalkan sayang...huhu...tensen tul..mentang2 la aku ni takleh travel jauh2..senang2 jer tinggalkan kiter..huhuh...
nak bisik satu ni...esok first annyversary aku...nak sambut ke tak???huhuh..camne nak sambut ni...hubby pun kat kuantan...rosak program tul la hubby ni...tak ingat ke tarikh keramat ni...orang laki memang macam tu...selalu jer remeh temeh tentang benda cam gini...tapi aku dah beli present untuk hubby....pe tu???rahsia..nantikan di next entry...aku telah memaksa hubby agar balik malam ni jugak....biarlah tak sambut besar2 macam dato' siti tu...(bajet lari)...hahaha...buat sebagai kenangan dah la...yang 1st la katakan....agak2 korang pe yang hubby bagi kat aku erk???entah2 tak ingat kot...huhuh...nangis...
k la..enjoy my blog yang dah makin comel sikit ni...nanti kalu ada yang baru, aku update lagi erk??daa...

3 comments:

Lazyf... said...

Congrats for ur wedding anniversary... ;-)

RainMe LeoBellicose said...

pink ni tema kawin ke

rubbysuzy_86 said...

wa....meriahnye layout die...ajarkan lah kiter cik irina oiii....anyway congratulation 4 your aniversery..hope sentiasa bahagia n kekal ke akhir hayat....:-)