? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, May 28, 2009

Hidung Ku....

Dah lama nak citer, tapi gambar aku baru jer upload ni...hidung aku asyik berdarah jer lately...tak tau la nape...n yang paling latest hidung aku berdarah ialah pagi tadi...tengah syok aku berus gigi, tiba2 rasa macam hingus meleleh kuar...aku sapu la kan, amik ko, sekali darah la..bercampur sekali ngan hingus...huhuh...masa first kuar darah aritu masa aku nak tdo, baik punya dia meleleh..nasib baik tak kena bantal...kiranya dah 4 kali dah hidung aku kuar darah...adui...nasib baik la tak banyak...kalu kuar tak berenti2 mati kering tak cukup darah la aku jawabnyer...nape erk jadi macam ni???cuaca panas ker???huhuhu....setakat ni aku tak gi klinik lagi...tapi pagi ni aku rasa macam nak demam jer...panas jer kepala aku ni...hidung lak berair....tak sihat ni kot...macam nak g klinik jap2 lagi...tapi hubby lak sibuk hari ni...ada miting...tengok lah, malam ni ke kalu demam aku ni melarat...


6 comments:

rubbysuzy_86 said...

g klinik tau....jgn biar lme2...hope pas nih sehat..take care..:-)

mizchocberi said...

Jangan tangguh!!!! hehehehe...pegi klinik cepat...darah tu...

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

irina, cepat2 la g klinik. bhye.!! tambh2 awk tu pregnant. kalau x sempat g klinik panel @ luar, g jek kat pusat kesihatan kite tu. sian kat awak. x sabar nk tahu sal result

Emacupcake said...

Ina g la klinik yer..bahay la klu da selalu hidung berdarah..ema di jangka 26. Nov 09..klu wat pregnancy ticker cam kat blog ema yang bawah sekali boleh kite tgk tiap2 hari perkembangan baby..hehe..ina pun jaga diri n baby baik2 tau...

datuk said...

gi la klinik 2..jaga gak kesihatan diri atek..owos la...musim2 selsema nie,bukan mintak,tpi waspada la...

armouris said...

info tentang hidung berdarah kat sini - Hidung Berdarah