? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, May 28, 2009

My New Pet...

Hehehe...aku ni bukanlah jenis yang suka sangat bela2 binatang ni....kalu bela bersama-sama tu ok la...macam kucing kat umah mak aku tu kan...sebab aku ni malas nak bertanggungjawab kalu kucing tu nyanyuk bila sekali sekala dorang berak kat dalam umah...tensi tau...hehehe...so kalu bela bersama-sama ni, tanggungjawab pun terbahagi ler...hehehe..bijak tak aku????
pe yang aku nak story sebenarnya ni???asyik melalut jer, hehehe...sebenarnya aku nak bagitau korang sume yang aku ada beli 2 ekor ikan comel...ikan laga tu...aku beli kat pasar tani, murah jer....lapan hinggit sumenya sekali ngan bekas ikan tu...dapat satu botol makanan percuma (cacing kering)...aku letak dorang ni kat atas meja ofis aku...boring2 leh la aku tenung muka 2 ekor ni...hehehe...pandai tul ikan aku ni tau..hehehe..pagi2 bila aku sampai, terus dia datang kat tepi bekas tu menghadap aku...aku tahu, nak makan la tu...aku tak bagi nama pun kat 2 ekor ni...malas ler nak fikir nama2 bagai..bukan dia reti cakap pun..lain la kucing kan, kita panggil nama dia, dia leh paling kat kite...hehehe....bodoh jer statement aku ni...hahaha...

comel tak???hehehe...

1 comments:

Lazyf... said...

bela turtle pun asyukkkk gak...