? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, May 20, 2009

Nak Jawab Soklan Anak Borhan....

SANGGUP KE KAWAN BALIK NGAN EX KITA????
wah...wah..hangat topik ni...sape ex ko yang nak kawan balik ngan ko tu sawal???hahaha...
bagi aku la kan...aku tak kisah sangat nak kawan ke tak nak kawan ker....tapi dengan syarat, bukan aku la yang cari dorang...(wah, statement dorang tu macam ramai...hahhha)...ok...aku ulangi bukan aku yang cari dorang...
kenapa aku kata tak kisah...sebab sekarang ni aku dah bahagia...dah ada suami terchenta...dah nak jadi mama...jadi adalah satu kebanggaan untuk bercerita tentang diri kita kat ex kita tu...bukan nak bagi jeles..tapi nak bagitau aku lebih bahagia walaupun ko takder....hahahah...
statement TAKDE JODOH tu pun memang alasan yang kuat...kena terima lah...hhahah....
Ada betul jugak kata sawal tu, sebab untuk kita terima leh kawan balik ke tak ngan ex kita mungkin bergantung pada the way kita berpisah...sebab orang ke 3....masing2 takleh commit..
tapi bagi aku...aku ok jer nak kawan ngan ex aku....tapi tak la kawan sampai nak jumpa2 bagai...mau mati ka???sekali sekala bertanya kabar tru phne pe salahnyer...mungkin dia pun macam kita...saja nak tanya kabar...dia pun mungkin dah ada kehidupan dia yang bahagia...jangan pulak perasan yang dia nak berchenta balik ngan kita...hahahhaa...
mati la ayat aku...aku leh time ke kalu hubby aku kata dia kawan balik dengan ex dia...ooo..tidak...macam tak sanggup...aku jeles...hhhuhu....
so, korang fikir la sendiri...tapi betul gak kata fieda tu, layang orang yang terchenta lagi bagus...tak payah nak fikir orang lain...hahaha....
ampun bang...saja jer nak luah pendapat...abang jangan marah sayang erk???Hahahha....

7 comments:

Penglipur-lara said...

dorang?? emmmm saya agak gementar statment "dorang" itu..

wah, terlebih ramai pulok ex anda yerk?? huahuahua..en.rahim termasuk kah??

IrinaSairah said...

tengkorak hang....orang tua tak main erk???hahaha...yang tu penasihat jer..hahahhah

Makcik said...

Kalo makcik?? usahkan nak kawan.. Nk dgr sore pon x hingin.. BOLEH BLAH!

Darwisy said...

alamak sonang ajo...hang buat la pembedahan plastik agar tidak dapat dikenali ex anda..yerlaaa kalo jumpe misti malu2 kerbau dendam kesumatnyer...
Takpom..pekup jer plastik recheh tu kat pala...hahahaa!!!

redspider crystal said...

kawan gitu2 jer...tp mmg kena pamer kita bahagia wlu pun tak de dia...

lgpun jaga dan hargai yg sekarang ni je irina...

Lazyf... said...

Anak Borhan tuh sapo?

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

sis yanie n irina, kalau i la. i lagi x moh ckap langsung. n tak yah nk tahu sal dia. sebab kan,,, kite dh d keciwa kan dulu. tapi sejak jumpe hubby nie sume dh close. x tanye2 kabar dh. kan kak yanie kan.