? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, April 15, 2013

Dah Setahun...Kejap Jer...

Fuhhhh....dah nak balik ni baru sempat jenguk blog...
Sangat kebizian hari ni..
Sebelah pagi, pergi menziarah kawan..ayah dia meninggal malam tadi..
Takziah untuk along...banyak-banyakkan bersabar yer..

Ok...saya ada pengguna yasmin...sape tak tahu yasmin?
Orang-orang bujang tak tahu la kot...
Pejam celik pejam celik dah setahun aku menelan pil ni..
Uissyy...banyak tu..
Tapi demi kesejahteraan alam sejagat...ku tempuhi jua..
Haaaahahahaha...
Bukan niat untuk menolak rezeki..
Tapi demi kesejahteraan anak-anak yang sedia ada jugak..
Batasan ekonomi rumahtangga jugak perlu di ambil kira
Betul tak?

Sampai bila nak ambik pil ni?
heheheh..soklan bonus tu...
Aku cadang tunggu rayyan besar sikit..biar dia dah faham bahasa...
Biar reezq dah sekolah..
Bukan ape, senang kita nak handle..
Kiranya lama lagi la tu..
Tapi kalau Allah dah nak bagi rezeki
Sape la kita untuk menolak kan?
Ko telan la pil tu ngan kotak-kotak sekalipun..
Jika dah namanya rezeki..terima j la kan...

 Ini lah dia rupa yasmin...
tapi ni packaging lama aku rasa..tebal semacam jer kotak dia...
pamplet kat dalam tu tebal bukan main..
mcm la regular customer mcm aku ni nak baca tiap kali beli kan..
Confirm2 buang..tu pun salah satu sebab harga dia mahal kot...

Bebaru ni aku dapat gak stok daripada adik kawan aku...
Dapat la rege murah..RM45/kotak..
Murah tu weh..kat tempat lain tak dapat punyer..
Lepas tu dah naik harga..jadi 50 somethhing..aku tak ingat dah...
So sekarang ni aku pergi beli kat farmasi pulak..RM49/kotak..
Kalau kat klinik-klinik lagi mahal aku rasa..
Pernah aku tanya kat satu klinik tu RM72 sekotak..giler mahal...
Harap2 farmasi yang aku biasa beli ni tak naikkan harga lagi la...
huhuhu..kesian la kat aku nih...huhuhu...

#stok dah habis ni..nak kena pergi beli lagi...huhuhu...

2 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sekotak utk utk sebulan ker?? dia ambil hari2 ke kena stop jugak 5 hari mcm pil2 lain. sy kalau jenis kena stop 4 5 hari lepas baru sambung balik pack baru ni yg leceh.. takut terbabas.. hahahaha.

Irina Sairah said...

Lekat Lekit :-

Yup..yasmin ni mcm pil2 lain jugak...kena makan untuk 21 hari..lepas tu stop untuk 7 hari..lepas tu makan pulak pek baru untuk another 21 hari..heheh...