? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, July 7, 2009

Yang Patah Tumbuh...Yang Hilang Berganti..Hehehe...

Tajuk tak hengat...hehehe...
Malam tadi hubby bgtau nak temankan member dia, Mr. Boss pergi beli makanan untuk ikan kelisa dia...so, teringat lak ikan aku yang tinggal keseekoran diri kat ofis tu..pesan la kat hubby suh belikan teman untuk ikan aku kat ofis tu..hehehe...
Time kasih hubby for that ikan...hehehe...i like...cantik sangat..colour dia merah-merah koko gitu..suka sangat...hehehe...

ni la teman baru untuk si biru....cantik ekor dia tu kan???
gambar ni tak berapa nak clear la...
dah selamat dah berkawan...baru la nampak ceria sikit yang biru tu....

sekarang si biru dalam proses pemulihan...ekor dia jadi kontot...dah tak cantik macam dulu..huhuh..
Anyway...time kasih sekali lagi untuk hubby tersayang...ahaks...


2 comments:

Lazyf... said...

ader sempadan ek akuarium itu???

mizchocberry said...

kenape nak ade sempadan kat akuarium tu?