? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, July 21, 2009

Tunang-tunangan.....Lagi....

Tarikh kejadian : 18 Julai 2009
Tempat kejadian : Umah Ya, Bukit Bading
Masa : Tengahari...hehehe...

Mula-mula janji ngan Anak Burhan ngan Kak Suzi nak g sama-sama..tapi pada pagi kejadian, dapat panggilan dari pak sedara, yang isteri dia dah tenat...so, pergi ziarah dulu ngan ma n abah...Anak Burhan dan Kak Suzi pergi dulu...sian lak..takkan dia nak tunggu ktorang lak..umah pak sedara kat Bukit Payung...dah satu jalan dah ke Bukit Bading..
-
Keadaan mak sedara makin teruk...kena serangan stroke kali kedua...kali pertama serang sebelah tubuh dia...kali ni dah seluruh tubuh tak leh gerak...mata pun dah takleh bukak..wayar untuk salurkan makanan through hidung pun dah dikeluarkan sebab bila try nak masukkan susu, badan mak sedara dah tolak balik...tubuh dia dah takleh terima susu tu...A day before dah pergi dah umah dia untuk ziarah...masa tu tak kena lagi serangan stroke kali kedua..
-
ok back to the story...lepas lebih kurang setengah jam kat umah mak sedara, aku ngan hubby tolak ke umah ya...masa tu ingatkan nak follow sekali ngan ja (tunang ya), tapi dah tak sempat...takpe la..tak harap leh sampai sebelum majlis bermula...sampai umah ya, kebetulan ja n the rombongan baru jer sampai...tak terlepas lagi lah...mmm..layan the piccas k???

dah macam tawen dah...siap sanding..hehehe...
salam...jangan tak salam...teringat lak masa aku tunang dulu..hehehe

masa nih aku baru jer sampai...gemoknyer aku!!!!Kak Mizah pun datang gak...harusler..dia n suami yang jadi matchmaker..hahahah...

follow the theme..heheh..putih...


2 comments:

Lazyf... said...

Ya ampunnn...nih majlis tunang or kawen neh???

Darwisy said...

hehehe..tahniahlaaa