? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, July 22, 2009

ISAC Exam...

Diumumkan tomorrow aku tak masuk ofis...sebabnyer???hehe...
Sebabnyer aku kena ke INTAN (Kemaman...)...untuk ape???
Sebab aku kena ambik exam seperti yang di atas untuk melayakkan aku dalam pengesahan jawatan dalam perkhidmatan...
Dah almost 3 tahun aku kerja..tapi still tak confirm2 sebab exam ni la..huhuh...sian kat aku...
So, tomorrow berangkatlah aku dan beberapa orang lagi PA kat UMT ni ke sana untuk meneruskan perjuangan mendapatkan taraf tersebut...hahah..macam PATI lak rasanya...nasib ler kan???
So, korang doakan la agar aku leh jawab sume soklan yang diberi...
Tak nak la ulang2 ambik exam ni..huhuh..mintak simpang....

5 comments:

Lazyf... said...

Gud Luck yer...sonang jo exam ISAC nih...huhuhu...

redspider crystal said...

gud luck gak 4 u yer...

Aiydalela said...

gd luck ina...

IrinaSairah said...

Toce...toce...
Harap sumenya berjalan lancar...

Sutera Batik said...

Same2 la kite esok...