? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, March 11, 2009

Jalan-jalan Ambik Orang....Part 2

Salam dunia....hehehe...
Before this aku ada bagitau aku nak gi johor kan...Jalan2 ambik orang...hehehe...
Mmm...pengalaman naik bas???poyo la aku ni..macam la first time naik bas...hahaha...
Betapa malangnya nasib aku ngan hubby....bas tu punya la cantik kat luar..kat dalam pun cantik jugak...kusyen dia ok...tapi sayangnya dalam perjalanan, 2 kali bas ni terpaksa berenti kat tepi jalan...sebab aircon dia rosak...so bila aircon rosak, driver tak leh bawak bas...sebab berkabus...jenuh la menunggu untuk aircon dibaiki...aku ni memang takleh senang duduk dah dalam bas...lenguh satu badan...tapi aku tengok hubby ok jer...rileks jer dia tdo...takde la buas macam aku ni...tak senang duduk...sampai kat pasir gudang pun lewat...turun j dari bas, hubby ajak breakfast dulu sementara waiting for my cousin....
amek ko...nak gi kejap je...satu beg aku bawak baju...hubby pun bising...hehhe..
sampai umah cousin...hubby pe lagi...sambung tugas la....zzzzzzz.....

jumpa lagi ngan budak nakal ni...ngan red horse dia....makin nakal budak ni....geram jer aku...heheehh

nurin sekarang ni sangatla suka bergambar....tau je dia, ada kamera dalam h/b aku...mesti dia kata nak nyum...nak nyum...nak bergambar la tu..senyum kan...heheheh...

satu perangai nurin ni..dia suka cakap terbalik....kalau mintak susu dia akan cakap, "shushu wat"....buat susu...heheheh...nak naik kete..."kete naik"....macam2 budak ni...


me pun tak lepas nak bergambaran...hehehe..tapi takde orang nak ambik gambar aku...ambik sendiri j la..hehehe...

nurin lagi....

dan lagi....

ni otw kuar jalan2....takkan la aku jalan jauh2 pastu nak memerap kat umah j kan....tak mungkin itu terjadi...so ajak cousin aku kuar...

this is my cousin a.k.a mama nurin......

me....

drop by kat petronas...beli dunkin donut...mmm..bestnyer...aku balun dalam kete time tu gak...sambil suap kat hubby...dia kena drive..so takleh nak makan sendiri...i wish dunkin ada kat ganu...hhuhuhu....

ingatkan nak belikan stroller ni untuk marissa...tapi tak jadi..nampak cam biasa sangat....so tak jadi beli lagi...letak nurin kat dalam...nak test..alih2 dia tak nak kuar dari stroller tu...hampeh tul budak ni...huhuhu....


nak tahu satu citer tentang budak nurin ni.???sedang aku ngan hubby duk belek2 stroller...my cousin kat bahagian baju...tetiba aku tengok nurin dah separuh bogel...tak berbaju...n at the same time...one salesgirl datang kat aku sambil bagi baju nurin....ayooo...budak ini..memang nakal...leh dia bukak baju...berkejaran aku nak pakaikan balik baju dia..tapi dia tak nak...



notty girl.....

talking wit her pok mizi....

lepas tu tukar baju yang mama dia baru beli...bila baju yang dia pakai tu basah kena air....budak nurin ni pantang baju dia basah...mesti terus nak tukar baju...mama dia pun dah naik tensen ngan perangai dia ni...huhuh...


video
Pe yang aku shopping...ade la sikit barangan diri yang kecik2...takkan nak tunjuk kat korang kot...hehehehe....

1 comments:

Matt Iss said...

harap2 perangai budak marissa dok ginie.. susoh mama ye kekgi.. hahahahaahahahahahahhahahahahhahhahahahahahahhahahahahahahahahah