? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, March 24, 2009

::JALAN-JALAN KE KLANG DAN PENANG::

On 19hb baru ni, aku n family telah selamat berangkat ke Klang...a.k.a umah awek abang mie aku...(siler rujuk entry lepas ok..)...so, malam tu berangkatlah kami..di awal perancangan, si cilik marissa ni tak nak diangkut sekali...nak tinggalkan dia ngan mama dia jer kat umah...at last nek dia lak tak nak tinggalkan marissa...nak bawak juga...mula2 tu macam bimbang gak la..buat ler cik marissa kita ni mengamuk dalam kete..naya jer...tapi nek dia tetap nak bawak jugak...so, chik ma dia ni ikut j la...heheheh....perjalanan ke Klang sumenya ok...cuma ada satu kejadian ni..nak kata lawak tak la lawak....ngeri tu tak la jugak...masa sampai kat Marang, area Penjara Marang, kete abah aku kat depan, hubby follow jer...tetiba aku nampak something berkecai kat depan...aku ngan hubby ingatkan abah langgar sampah, rupa2nya baru aku ternampak sederet b**i beratur melintas jalan...abah tak sempat nak brek...dah la jalan agak gelap...abah brek sikit jer..pastu dia rempuh jer barisan tentera tu....aku tak tahu pe yang jadi kat b**i2 tu sume...mesti ada yang masuk icu tu agaknya...lepas tu abah berenti kat tepi jalan, rupa2 nya skirt depan kete abah, kiri dan kanan, hancus lebus...kuat jugaklah kiranya perlanggaran di antara kete abah ngan b**i tu...aku nak tergelak pun ada...(pic kete aku tak ingat langsung nak ambik)....so, abah baiki2 sikit skirt kete tu agar tak mengganggu perjalanan n tukar yang baru keesokkan harinya kat Klang....malam after sambut birthday abang mie, kitorang bertolak k penang..perjalanan pun ok, cuma sesat sikit masa nak ambik adik aku kat UiTM Penang....

Cik Marissa sebelum bertolak ke Klang...siyesnya muka dia...
Nek yang sibuk mengemas....
Masa ni dah sampai Klang, Chik Pa yang keletihan + demam...terus tertdo kat atas tilam Marissa
Ni adalah anak sedara awek abang mi aku...nama dia nini...
Seperti yang dicadangkan oleh Lok, aku menerai pulak big apple..tul la Lok, syedap bangat...
aku rempat sedozen terus....
hasil shopingan kat klang....
Mama Marissa pun join sekali...
eh..eh..Cu Mah pun ada?????
Chik Pa yang setia menghayun buai untuk Marissa...Chik Pa tak join shopping sebab demam...
Marissa yang ready nak gerak ke Penang lak...
Welcome to Penang....
Gambar masa majlis sambut menantu tu aku tak ambik langsung...bukan ape..ngan cuaca yang panas bagai...ngan Marissa yang mengamuk kepanasan...aku tak pedulik lagi ngan kamera...perut ku lapar mintak diisi...so aku terus terkam kat makan2...hahaha..jahat tak aku...

2 comments:

redspider crystal said...

comelnye marissa...

loque hakim said...

dah cakap kan...syyyeeeddaaappppp syangat ekekeke (ni tgh makan big apple nih ekekeke...bos xde, ank murid pun larik balik kl ekekeke)