? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, March 25, 2009

::LEPAKING WIT FRIENDS::

Lama benor aku tak lepak2 ngan geng aku masa kat Poli dulu..padahal duk dekat2 jer...yang lebih syahdu,si syawal yang satu tempat kerja ngan aku pun susah nak jumpa...ahaks...
So merancang la ktorang untuk makan2...kat NR Cafe ni...boleh tahan la makanan kat dia ni..murah gitu...heheheh...

Ini makan diorder oleh Cik Tie...sebagai side dish...
This is mine...syawal a.k.a anak borhan pun makan yang sama...
ini air aku...bandung cincau + aiskrim...yummylicious...
mine yang tembam....
syawal yang mau mengcover mukenyer dari memasuki blog aku...
ini kawan mek ti...ain nama dia...join sekali...
this is mekti a.k.a lydyawati...nama artis gitu...
ain makan meehoon ladna...
lydya makan nasi goreng kampung sajork...dia ni dari zaman belajar lagi suke benor makan nasi goreng kampung....


2 comments:

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

irina... hubby tak follow kuor same ke? hihihi

Makcik said...

Saing.. Aku dgr2 ade gudnews...
Xmo kongsi ke??? huhuhu