? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, March 17, 2009

::BABY OF KAK LAILA::

Citer ni dah lama dah...Kak Laila @ Kak Epi ni kahwin sama tarikh ngan aku tahun lepas...tapi dia lagi advance..terus menjadi...hehehe...so pada 25 Februari yang lepas, dia telah selamat melahirkan sorang baby boy melalui pembedahan...nama baby dia Muhammad Ikhwan rasanya...sama nama ngan abang aku yang no 2...(Ahmad Ieme Ikhwan : will celebrate his 25th birthday on 20th Mac...)
So, pada kak epi dan suami, tahniah...moga kehadiran ikhwan menambahkan lagi keceriaan dalam keluarga kak epi..nanti kak epi balik ganu, ina g tengok baby ikhwan erk????(sekarang berpantang kat kuantan)

Baby ikhwan ni sebiji muka Kak Epi...masa ni baby baru 2 hari...

3 comments:

Matt Iss said...

kak epi wat duk simpang 4 ker?
wat kecik2 tu kew?
la beranok doh..
x caye wase..
lama x ngar cter tekpon

Sutera Batik said...

24hb la bit.. Sari lewat dari birthday aku... hahahha... he sooooo epi.. sjibik...

IrinaSairah said...

Matt Iss,
Bukan la...ni kawan kak irah..

Sutera Batik,
Erk???aku ingatkan 25hb..heheheh....