? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, March 31, 2009

::APA YANG MAMA MAKAN UNTUK KESIHATAN BABY::

Oleh kerana tahap kebimbangan aku yang melampau untuk kandungan ku yang kali ke-2 ni, maka aku telah berazam untuk memberi khasiat yang secukupnya untuk baby aku ni...dulu, aku kureng sikit bab2 supplement ni...tapi makan jugak...selang-selang la...for this first trimester ni, asid folic memang la penting sangat kan...ia dapat mengelakkan kecacatan janin semasa ia terbentuk...asid folic ni aku makan sebelum aku mengandung lagi...persediaan la katakan...setakat ni memang aku makan tak tinggal lagi la...bagus tak aku..????hehehe...
Untuk menyihatkan lagi aku ngan baby, aku telah membeli 'Supreme Diet" dari Biodex sebagai makanan tambahan...dari testimoni, bila kita makan ni semasa mengandung, ia boleh mengelakkan alahan...aku terus tertarik la...selain dari tu, kesan kat baby nanti, kulit baby akan jadi putih dan gebu...betul ke tak ni, kita tunggu sampai hujung tahun k???heheheh...aku ambik yang perisa buah-buahan punya...yang choco pun ada..next aku nak try choco pulak...yang buah-buahan ni ok la...tak la best sangat...tapi aku paksa gak tekak aku ni telan..for you, baby...mama akan wat apa saja...harga dia RM 90.00 untuk 20 sachet...tak sampai sebulan okeh...huhuhuh....

1 comments:

Matt Iss said...

takpe dimana ada usaha disitu ada kejayaan.. huhuhu