? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, March 2, 2009

Kenduri Kendara Dan Jalan2 Cari Tile..heheh

Pada hari Sabtu pulak...aku n hubby pergi kenduri..bukan aku ngan hubby jer..tapi PIL n Mimi...ni kiranya kenduri kawin sepupu hubby...(penganti pempuan erk??)pengantin lelaki orang Nilai...Dorang nikah Jumaat malam...aku gi jugak majlis akad nikah tu..tapi takde pic..hehee...umah pengantin dekat jer..dalam 5 min drive dah sampai...ktorang pergi dalam tengahari camtu la...
Inilah dia pengantin baru tersebut..oren you...macam warna tema aku kawen dolu-dolu..heheh...

tak melepaskan peluang untuk bergambar ngan pengantin...nak kata ambik berkat dah lepas dah..hahha...

Hubby yang menunggu di luar umah..dia tak masuk....so duk la kat luar k???


Lepas kenduri kat umah sepupu hubby...hubby balik umah...aku ikut PIL and mimi ke satu lagi kenduri..area2 situ jugak...aku ni pengikut je kerjanya...kali ni aku tak makan dah...kenyang siot..telan air j la jawabnya...

Ha..ni pasangan pengantin di rumah yang ke -2...asai aku nampak mok semacam jer???mm...corak baju tu..hehehe...


Lepas kenduri tu balik umah....hubby tengah siap nak g tengok perlawanan badminton kat TER...aku tak ikut sebab aku nak ikut PIL aku g survey pintu umah n tile...bab pusing2 ni aku suka sangat la...tak ketinggalan..cik mimi kita pun ikut sama k??hehehe...

ni otw gi kat kedai pintu...tapi pic pintu2 lawa tu aku tak ambik..lupe ler..padahal almost an hour kat kedai tu...

Lepas tu bergerak ke kedai tile...banyak gile pilihan kat sini..aku dah rambang mata..MIL aku???lagi la..hahaha...

lepas aku boring tengok tile tu..cik mimi kite terpandangkan sign board show room kat tingkat atas....so..pe lagi...dengan pantas ktorang naik ke atas...pe yang kami jumpa????



Contoh2 dapur...MIL pun tengah survey gak benda nih...aku???tengok udah ler..nanti bila ada umah sendiri baru la semangat lebih nak survey???

note : abang, bila nak ada our own house nih????


Yang ni lak contoh bilik air..dengan pantas aku pun berposing...berangan2 kononnyer itu bilik air umah aku...hahahhaa....berangan tak hengat!!!!

Cantik tak toilet bowl ni???mesti mahal gak regenyer ni...nak b***k pun naik segan...hahaha...


Lepas tu....cik mimi nak gi SABASUN beli MILO...hehehe...aku drop kat situ...tunggu hubby datang ambik lak..sebab lepas tu nak balik umah Chendering...otw nak balik Chendering...abah call...dia ada kat belakang kete hubby...abah ajak gi Pantai Batu Burok..lepak2 sambil makan keropok....


Bonda aku yang makin hari makin slim lak aku tengok...tahukah bonda, anakanda mu ini jeles melihat perubahanmu itu...huhuuh...


Tengok abah aku...bersemangat benor dia...sampai jer terus bersila atas pasir..heheh...
Baru j nak lepak-lepak, hujan lak turun..pe lagi..berlari-larianlah ktorang ke kete..hahahah...terus balik umah....Kiranya cam padat gak ar aktiviti aku hujung minggu baru nih...tapi i like..tak la boring...terperuk j kat umah...

1 comments:

Matt Iss said...

agak sedih jugak adikmu di perantauan.. melihat keluarga bersama di ujung minggu.. apakan daya aku tak mampu mempunyai pintu ajaib doraemon... yang penting aku nak balik ujung minggu nie..
NEK ngan AKI enjoy nampak cucu tak der.. hahahahahhaha