? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, March 2, 2009

Jumaat (27/2/09) - Perlawanan Bowling Peringkat Ofis..Hahah...

Ofis aku baru jer menubuhkan Kelab...nama kelab tu ialah AQUATROOPERS....so sebagai pembukaan, diadakan satu perlawanan antara warga Aquatroopers...bagi yang ada pasangan, leh la bawak pasangan...of course la aku bawak hubby aku sekali...hehehe...so, tak guna citer banyak, kite layannnn the picture ok??hehe...
Ni masa perasmian...selepas main dah ni..tunggu nak bagi hadiah jer....ha..yang pakai baju putih tu la my boss...hehehe...
oooppss!!!!hubby aku dengan gayanya yang tersendiri..hahah...
Aku satu group ngan hubby...dah request awal2 tuh..hheheh

Ini dia warga Aquatroopers....muda belia lagi sumenya..

Group aku dapat no.4 jer...takpe la...

Aku tak percaya aku leh menang Best Female Player..(sila jangan meluat kat aku k??)...aku main dengan gigih ok???heheh...

Me...

Me and Fara...

Satu bini orang, satu bakal bini orang...hehehe....

Before main...sempat lagi minum2 n makan cupcorn...nampak sangat la muka hubby aku ni baru bangun tido...

Gambar poyo...aku posing dekat ngan bola2 tu...kan ke ada angin kuar kot situ..terus menggelembung masuk lam baju aku..macam pregnant kan??heheh....ditambah lak ngan ketembaman ku itu...ehehhe...

Kak Wan and Me....

Gediks Time...hehehe...

Kak Mas ni dia peluk aku macam peluk Teddy Bear..best ke peluk aku ni???hehe..
Memang jenis giler posing sume ni..hehehe...

Pe la yang aku gelakkan sangat ni..

SuKaDuKaCiTa.....


2 comments:

Matt Iss said...

rope-ropenyer anak-anak mainong ali nie ada bakat eh main boling.. hahahahahhahaha... boleh ar tubuh kelab eh.. suh aboh sponsor sebagai manager... kita, saimah ngan ma pemain.. boleh wakil sukma nanti... hahahahhahahahah

blurry said...

Dukacita dimaklumkan bahawa aku benci betul dengan perkataan BOWLING tersebut..hahahahahah!! so bila nak test power..pikap da ok nih?heheheh