? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, November 13, 2008

ASTRO Yang Hampeh....

Bila dah masuk bulan November ni..kat Ganu dah masuk la musim tengkujuh or musim hujan..huhuhu...Di musim begini..acara mandi adalah acara yang paling tak suka..sejuk ooiii...
Aku taknak citer pasal sejuk...tapi aku nak citer pasal servis Astro yang hampeh sekarang ni..
Bukan main lagi kita bayar tiap2 bulan tak pernah missed, tapi bila hujan lebat sikit or angin kuat sikit..terpampang la ayat yang paling aku menci.."SERVECES CURRENTLY NOT AVAILABLE"...arghhh!!!masa ni rasa nak buang je piring astro kat bumbung tu...
Malam tadi 2x perkara ni terjadi...tengah syok tengok SUTERA MAYA...tiba2 hilang..
Lepas tu..malam tadi bersemangat aku tunggu citer MERTUA vs MENANTU...baru je start citer hilang lagi citer tu...terus aku hangin...masuk bilik tido..sampai tak berus gigi malam tadi..ingatkan nak bergolek2 ajer..nak sembang ngan hubby...dia pun lentok sama..aduyai...
Esok Jumaat, bermakna cuti bermula..hahah..macam budak sekolah aku ni...tapi bagi aku...sangat la suke Jumaat dan Sabtu nih...hari untuk kita rileks setelah seminggu bekerja...n untuk Ganu, Kelate n Kedah, today is last day ke sekolah...lepas tu cuti sekolah yang panjang bermula...
Haaa..cakap pasal baby aku laks..perut aku dah mula membesar..dah nampak dah..sekarang ni masalah aku nak tdo susah...ke kiri tak kena...ke kanan tak kena...nak tdo gaya macam mana lagi baby mama ni...tak selesa kat dalam erk??hehehe...aku still lagi bleeding...lite bleeding...bila la nak berenti ni...huhuhu....

1 comments:

:: nuur-iskandar :: said...

ina,
nak interframe neh..
u've been tagged, pls visit my blog yer..