? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, November 10, 2008

Aku Yang Menembamkan Diri & 20 Weeks Pregnancy....

lihat muka ku ini..jadi tembam kan...huhuh...aku dah potong pendek dah rambut aku..senang sikit nak urus...
pose macam ni lagi la menampakkan ketembaman aku...oh tidak...

Mmm..pejam celik pejam celik dah 20 minggu usia baby mama ni...perut mama dah mula nampak dah..mama pun dah start pakai baju mengandung ke ofis...heheh..tapi nampak gayanya kena tambah koleksi lagi ni..tak cukup la..baby bagitau kat papa erk???hehehe...

haa...ni masa usia baby 20 minggu...dah nampak dah tulang belakang baby tersusun cantik...baby duk meniarap kat dalam erk??tak lenguh ker???hehehe..sabar erk baby...tinggal lebih kurang 4 bulan jer lagi...
Ha...yang ni la mama scan baby masa baby 19 minggu...masa hari mama bleeding aritu...

1 comments:

:: nuur-iskandar :: said...

ina dearie,
tak nampak pown awak tu tembam..
u sholud see me, then.. baru ina tahu macam mana maksud tembam yang sebenarnya.. hehehheeh.