? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, May 21, 2012

Sejak Beranak DUA....

Sejak beranak 2,


Tak ada lagi masa bila balik kerja nak landing2 atas katil pastu terlelap sampai ke maghrib...


Tak ada lagi masa nak mandi lama-lama...lulur and etc...


Tak ada lagi masa nak belek2 muka kat cermin...


Tak ada lagi masa nak pakai masker....


Tak ada lagi masa nak lumur satu tubuh dengan lotion...


Tak ada lagi masa nak rileks sepanjang malam sambil tengok tv dengan amannya...


Tapi.....


Tanpa dorang berdua,


Tiba-tiba hidup jadi sunyi....


Bila dalam kereta, sampai tak tahu nak cakap ape if berdua jer ngan suami...


Time makan kat kedai dah tak syok sebab rasa macam skema jer...tak de riuh rendah...


Time dalam bilik rasa tak best tanpa dorang yang suka lompat2 atas katil...


Time tido, rasa tak best bila tak berhimpit....heheheheh....




and now, saya sedar betapa besarnya kurniaanNya kepada saya dengan mengamanahkan anak-anak kepada saya...

1 comments:

Baizura Mazlan said...

Sesuatu itu terasa lebih berharga bila kita kehilangannya walau hanya seketika...

*ceh, drama lebih lak aku ni!!*