? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, April 30, 2009

Update About Baizatul Marissa

Lama aku tak story mory tentang Marissa ni kan????pic kat bawah ni aku baru transfer dari tepon aku...dah lama bertapa lam tepon aku...mama Marissa la yang sentiasa MMS kat aku gambar budak comel ni...heheh...so..kita tengok pic j lah erks???hehehe...

Ni kebolehan terbaru Marissa...dia suka tdo macam tu kat dalam buai...bangun jer tdo, confirm berpetak2 corak kat muka dia..hahaha...rambut kat belakang tu dah makin menipis...
yang ni nampak ayu sikit...baru la nampak gegirl bila pakai topi macam ni..hehe..sila abaikan model yang pegang Marissa tu..(papa dia la tu)
apa kes ni..kena paksa minum air ke??takkan la terpaksa kot...Marissa ni sangat la suka minum air masak...
Cakk!!hehehe...geramnyer aku tengok pipi minah ni...nak cubit2 ajer...
letak tuala kat dahi tu bukan bermakna saya demam ok...saya cuma kepanasan sajer..bila kepanasan saya akan mengamuk sakan..so mama saya letak la tuala kat dahi saya untuk sejukkan badan saya...sambil saya dengan syoknyer minum air masa...zzzzzz.....
air masak sangat bagus untuk kulit kita yer puan-puan...so tiru la macam saya...kalah la kulit orang lain nanti...hehehe....
syoknyer tdo sambil menghisap jari...Chik Ma kata saya ni kadang2 nampak macam boboy...pe la Chik Ma ni...saya gegirl sejati tau...
indahnya lenaku diulit mimpi yang indah...
huargh!!!sila bagi laluan...nak menggeliat ni...syoknyer...oopss!!! terlebih sudah...
apsal mama ni asal aku lam buai jer dia ambik gambar aku....aku ni model buai k ape???huhuhuh

Nantikan kedatangan Marissa ye Cik Ma, Cik Pa, Nek, Aki dan Chu Mah....ayah ngah pun khabarnya nak balik Ganu jugak yer???tak sabar Marissa nak jumpa ngan semua orang...



4 comments:

anaklaut said...

salam..

come nyerr...bila tengok baby mcm ni..terasa lak nak kwin cepat..tapi apa kan daya..jodoh lum sampai..:)

lazyfzeeza said...

kus semangat tol dak nih....gerammm!!!tp kan yg 1st pic tuh x bahyer kew???takut dak tuh lemas jew tido lagu tuh...

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

irina... cute nye baby marissa nie. ingt aiman time seusia nie. hehehe. tapi skrg aiman dh besar, n dh banyak cakap dh. kalau kuor naik kereta, siap ah ngan jawapan. sebab dia akan bagi soklan sepanjang perjalanan tu. huhuhu... nikmat sgguh kan... nanti kite tggu turn irina lak. semuga irina berjaya. hehehe

rubbysuzy_86 said...

salam..irina..sorry la bg komen kt update about marissa plak...tp ape2 pun anak sedara mu cntik sgt...nk tanye nih mimi sahamimi ade blog x??