? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, April 7, 2009

::APA AKTIVITI AKU KALAU AKU TAK KUAR LUNCH?::

Tara...inilah aktiviti aku n ofismate aku kalo tak kuar lunch....alim ktorang ni..awal2 lagi dah masuk surau...wirid ke???zikir ke???tunggu masuk waktu zohor ke???heheheh....takde maknanya...kitorang ni lebih rajin untuk melepak a.k.a bermeditasi a.k.a tdo...hua...hua..hua...(wat stail apek erk?)..
tapi bila ahli surau dah ramai masuk lam surau, acara bermeditasi tak jadi sebab dah ramai kan...jadi banyak mulut...n acara sembang menguasai suasana...hheehe...kite tengok gambo dah la..malas nak taip..pale aku tengah weng ni...rasa nak masuk surau awal jer lepas ni...ahaks!!!

2 orang s/u yang tak sedar diri...dan tak sedar diuntung....
Ni pulak pegawai yang tak sedar diri...hehehe...
let me introduce, our Pengerusi Surau...Pn. Wahidah Wahab..hehehe
Kami tak kisah walaupun kepanasan...sebab pe panas???takde aircon k???nan ado okeh??kipas pun takde...aircon dah arwah...tapi kitorang tetap setia ngan surau ni...
Pose istimewa sikit....
Note :- Sekarang ni...dah ada improvement sket tentang our surau..sebab ahli2 surau telah berpakat untuk mengumpul duit dan membeli kipas dan cermin besar(tak perlu la nak tengok cermin kat compact powder lagi)...lagi la aman dan tenteram ktorang kat dalam surau tu...perhatian kepada ahli surau yang belum membayar lagi 20 hinggit kepada maslina agar berbuat demikian dengan kadar segera...hahaha...


2 comments:

lazyfzeeza said...

salam...
hamboi hamboi...bran sungguh uols posing gitu2an @ surau ek?hehehehe...btw, thanx a lot for being my blog follower... ;-)

Emacupcake said...

hai irina..hehe..ingat da tak ingat kiter..
saya kureng ckit minum susu ni..tapi kerana pk baby, minum gak la..tapi tambah milo ckit..hehe..
awak pun jaga kandungan elok2..jgn jadi cam dulu lagi k..sentiasa bersedia k..ape2 pun, kali ni kena buat persediaan rapi k..congrate to you...