? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, April 13, 2009

~KEJOHANAN BANDMINTON PIALA PENGARAH INOS~

Citer ni dah lama berlalu sebenarnya...cuma malas nak mengarang ayat...heehhehe...hari ni mood macam ada baik la sikit...cuma rasa mengantuk n letih tu confirm n wajib lah dalam hidup aku untuk 2 bulan ni...huhu...back to the story, baru2 ni hubby ada join kejohanan badminton ni..kat UMT jer..aku pun follow gak..bagi sokongan la kononnya....ahaks...kejohanan ni lawan antara PTJ..hubby wakil ofis dia la..masa aku pergi ni dah masuk separuh akhir...yang time akhir aku tak pergi (malam tu pulak)..malas nak kuar + nak tengok Konsert AF..hahaha...sori yer en hubby...heheheh...so tengok pic dah la yer..malas nak menaip panjang2...kang naik kelabu lak mata korang duk baca panjang sangat...

hubby
ni dier urusetia yang setia...nama pun setiausaha...hahaha...mimi...
me masa on the way...
siyesnya muka dia...



ready to serve...



2 comments:

puteryma said...

irina, camne nk letak ticker tue dlm blog?wat kt ner?ajar la, aku nk letak gak..hehehehe

IrinaSairah said...

puteryma,

ko click jer kat ticker aku tu...pastu ada la step by step yang kena buat tu...