? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, April 19, 2009

KURSUS PENGURUSAN REKOD, FAIL DAN SURAT-MENYURAT

Untuk makluman sume..minggu lepas (14-16 April 2009)...aku telah menghilangkan diri dari ofis dengan menghadiri kursus ni...ok n bersesuaian la untuk aku yang sentiasa kena handle fail2 bos aku nih...banyak gak yang aku dapat dari kursus ni..rupa2 nyer banyak kesilapan yang kita tak sedar masa 'filing' ni..takpe, lepas ni leh la aku perbetulkan...n tomorrow til wed (20-22/4), aku akan menchipsmorekan diri lagi dari ofis..aku akan ke seminar s.u kat Grand Continental Kuala Terengganu..dekat jer..aku malas nak gi jauh2 ni...aku kan tak berapa nak sihat..hehehe...ramai la jugak akak2 s.u from umt yang akan hadir...so, tak leh nak blog2 erk...hehehe..so, enjoy the pic k???


ha..insan2 yang ramai berdiri kat belakang tu sume kena denda menyanyi sebab lambat siapkan tugasan...nasib baik group aku tak kena menyanyi...hehehe...selamat..
aya...satu group ngan aku...memang dah ejas pun...ahaks..heheh...
kasut sape la ni yang enterprem kat blog aku nih...kilat siot...leh wat cermin...sape tau leh jawab..hehehe...
suasana dalam kursus...
aku...tak sihat sangat sebenarnya ni...tapi tetap gagahkan diri..hehehe...
Pn. Syamimi...

6 comments:

pena_biru said...

kursus ni ada lagi ker?
rasa macam nak join lak

redspider crystal said...

hai sukadukacita...
lama tak ikut perkembangan blog ni..
bz sikit..hope u r alwayz fine. u n ur baby...

lazyfzeeza said...

kursus nih kt nyer nyah?

Sutera Batik said...

Aku rs cam kenal je bdk yg kena denda yg pakai bj putih tu.. Muahahaha...Pah ceroh nyanyi.. Mentang la sore k.sue sedap.. Aku kenal kasut kilat sape itu.. Itu ialah kasut anak pak borhan.. Muahahaha..

IrinaSairah said...

Pena Biru,
tak tahu le bila pulak next kursus, sebab ofis yang anjurkan, bila nama dah naik, kite pergi jer..hehehe..

Spider,
Thanks for ur concern...tq so much

lazyfzeeza,
kursus ni kat Hotel Seri Malaysia Kuala Terengganu, hampeh la hotel nihh...tak besh langsung...

Sutera Batik,
Time kasih kerana anda mempunyai deria pengecaman yang sungguh hebat..hua..hua..hua..

suratexpress9 said...

Salam,

Kini terdapat cara yang mudah menguruskan surat yang banyak dengan penggunaan Sistem Pengurusan Surat