? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, April 5, 2009

::MASAK-MASAK DI HUJUNG MINGGU::

Seperti biasa...hari minggu aku akan kembali ke pangkuan ibu bapa ku..hahahha...harus dan perlu itu okeh....so, on that fri aku dengan senang hatinya telah memasak selepas breakfast...aku breakfast kul 12 yer tuan2 dan puan2...laki aku???tido lagi...so, jengah ke dapur tengok mak aku beli sayur(sayur pe ntah..yang campur2 tu...ada pucuk paku, pucuk ubi kayu n macam-macam ada..)..dengan ayam....kalu sayur tu, dah confirm2 wat masak lemak...tu je yang sedap...ayam lak aku tak tahu nak wat apa...last2 aku letak kicap pedas, bawang putih yang ditumbuk n sedikit garam dan pak haji...aku gaul2 n aku campak jer dalam microwave...n hasilnya...

tadaa...masakan aku yang untittle...
ini dia masak lemak sayur2 tu...gigih aku membuatnya walaupun kepala rasa macam weng2 jer..

ini lah chefnya...hehehehe....


2 comments:

Ummi Aiman n Wife Faizal said...

irina, mate duk nengok mane?hehehehe

IrinaSairah said...

Ummi Aiman,
Mata duk tengok ayam duk musing2 dalam microwave...hehehehe...