? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, April 26, 2009

Seminar Kesetiausahaan @ Grand Continental Kuala Terengganu

Baru ni aku dah bagitau korang yang aku ada seminar kat GrandCon Kuala Terengganu kan...so ni lah hasilnyer....pe hasilnyer???hampeh???aku rasa aku telah membazirkan duit pejabat aku dengan datang ke sini...ampun bos...hehehe...bagi aku, seminar ni biasa2 ajer + keboringan yang amat sangat...ke sebab pembawakan aku ni, jadi aku rasa seminar ni tak best????aku dengan jayanya telah memonteng satu slot seminar tersebut...siap tdo dengan amannya di dalam bilik...hua...hua..hua...makanan kat hotel ni pun tak best...ntah pape lauknyer...dah la tak banyak choice...ke selera aku yang tak betul ni???hehehe...sedapnyer mengomen erk???so, enjoy d pic j la..hehehe....

me, kak mas dan kak wan....dah boring sangat..bergambo la aku...heheh...
lagi...
aku dan mimi yang berjaya menuang dalam seminar tersebut..hehehe
ni masa dinner....
lapo giler masa ni menunggu waktu dibenarkan mengambil makanan...hampeh....
anis suraya datang membuat persembahan...
aziz desa pun ada....
aku yang semakin menembam...matila aku nak diet balik lepas beranak nanti..huhuh
pewutku yang makin membesar...baby boy or baby girl kali ni erk????aku rasa gigirl la..heheh
jangan jeles..kitorang menang cabutan bertuah...heheheh...

5 comments:

amir acap said...

hahaha....waaa....bleyh ciap ponteng agi tuh..hehehe....bgus2...

IrinaSairah said...

amir acap,

dah tahap boring, baik tdo lam bilik...lagi syok..heheheh

redspider crystal said...

comeilah dgn fizikal baru...becoming mama

Darwisy said...

eh acik Ina, mama tu tetibe jer ade terselit pic dia..dia tak seminar ke..ewah2..report ke abah...

puteryma said...

salam..
dengan tulus ikhlas, mengundang irina sekeluarga ke majlis perkahwinan saya bertarikh 2MEI2009
SEMOGA DENGAN KEHADIRAN PUAN DPT MENYERIKAN LG MAJLIS SAYA

* peta dan alamat ada di page sy