? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, November 12, 2009

Pengesahan Dalam Jawatan...

Petang semalam my boss dah isi borang pengesahan jawatan saya...
Dia bersetuju jer...alhamdulillah...
Sekarang ni borang tu ada kat bilik pengarah lak..untuk sokongan..
Harap2 pengarah pun ok...hehehe...
Lepas tu leh la forward for the next process kat Pejabat Pendaftar lak..
Dah lama tunggu saat2 ni...ye la..dah 2 tahun setengah saya kerja...
Baru la nak confirm...betapa lamanya..huhuh...
Banyak sangat exam yang kena go through bagi S/U ni...
Tapi takpe, sume dah setel dah..
Cuma tinggal BTN jer yang tak pergi lagi...nasib la BTN ni bukan salah satu syarat untuk pengesahan kan???kalau tak niaya la i...heheheh...
-
-
p/s-mama darwisy, camne ngan borang anda..dah setel ke belum????

6 comments:

Anak Burhan said...

ish..pesal lah institut2 ni lambat tol terima borang 2?

mujur ai dok fakulti ~wink wink~

Zuhaini Ali said...

kerja bagus mesti bos sokong .. harap2 ina semakin bagus nanti.

ekinckin said...

Tahniah u olls...nak tetap dah..doakan i cepat sah jugak...

Darwisy said...

ai sblom bos i naik jadik TNC i awal2 dah mintak dia sokong n lulus okeh...dua2 dia buat dgn komen yang really bagos..ngampu aku ker sb nak tinggal aku??wawawawa...

jadiknye ai dah hantar lama dah kat pej.pendaftar...

Amboi anak burhan kang kene transper gi pusat penyelidikan baru tau..

Sutera Batik said...

Ehem ehem... Nk nyebok gak.. I dah dpt surat confirm last week.. Jgn jeless.. Ehehehehe

azam said...

jgn pisahkan mimi dgn inos