? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, November 3, 2009

36 Weeks @ 9 Bulan...


Hari ni genap la usia baby kat dalam perut saya ni 9 bulan...
Orang kata bila dah masuk 9 bulan ni..get ready j la..
Coz saya leh deliver anytime jer..
Mmmm...perasaan saya???takde la berdebar mana..
Tak sabar ada la...heheheh...
Setakat ni takde rasa sakit2 lagi...
-
-
Tadi, pergi check up kat klinik...
Pergi lewat sikit hari ni..almost 10.00 am baru sampai klinik
Sebab saya masuk ofis dulu tadi...setel kerja urgent sikit...
Mmm...pe lagi kalu kat klinik ni...cek nyer tak la lama...
Tapi nak tunggu turn tu yang tensen...
Hari ni kena ambik darah kat lengan sebab HB saya rendah..
Alhamdulillah..lepas check tadi..HB saya naik...dah jadi 11.1..
Sebelum ni 10.6 jer...
Minggu depan kena pergi klinik lagi...letih la...huhuh..
Tadi masa tunggu laporan makmal..
Ada sorang makcik tu..dia cakap saya ni dah tak lama dah..
Dah tak lama nak deliver ok..bukan dah tak lama nak mati ok..hahahahah...
Dia cakap dalam 2,3 hari lagi beranak la saya...
Heheh..pandai pulak dia teka...dia cakap perut saya dah ke bawah sangat dah..hehehe..
-
-
-
Ni baru je masuk ofis...sempat tapau cendol satu tadi..
Tapi perut ni rasa lapar lak...
Nak tapau nasi tadi rasa takde mood lak...
Tengtibe jer mood ni terbang...
-
-
Bos akan terbang ke KL petang nanti...
Wah seronoknya..leh la rehat lama sikit...
Selepas kesibukan yang melampau semenjak dua menjak nih...

3 comments:

lady elle said...

naa~~ jgn lupe sampaikan brite gembire kpd aku nanti~~ take care tau! muax!

Emacupcake said...

hye ina, menunggu hari da ea..sama la kiter..skrg ema punye kandungan da masuk 37 minggu..huih..tak sabar nak melahirkan bby...start semalam da rasa sakit sekejap-sekejap...rasa tegang kat bahagian rahim dan rasa sakit pinggang yang teramat sangat..rasa camtu ke klu nak bersalin???hehe..

AzwaZynal said...

aiii! dah bersalin ke belum?
baby boy ke girl? hehehe.. :D

walau ape pun, congrat0!