? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, November 23, 2009

Amanat Terakhir...Cewah....


Hari ni hari terakhir saya kat ofis...
Esok dah kena menyerahkan diri ke hospital..
So, kepada semua, saya mengambik kesempatan ni untuk mintak maaf..
Halalkan makan minum saya..maafkan saya andai ada tersilap kata..
Terkasar bahasa...
Macam hari raya lakss...hahahah...
-
-
Cuak jugak nak menyerah diri ni..ye la...tak rasa sakit pape kan...
Kena induce ke nanti???
Orang kata sakit kalau kena induce ni...
Huhuh...doakan saya boleh erk???
Doakan saya dapat melaluinya dengan tenang...
Aminnn....

9 comments:

SUZIANA said...

Take care..its going 2 b ok..harap2semernya selamat.AMIN..

juliana said...

kuatkan semangat...banyakkan selawat..insyaallah semuanya ok...kak jue dulu pn mcm ina...kena serah diri kt hospital..dh overdue..tp tak sempat induce pon sbb emergency kena caesar..anak dh berak dlm perut...harap2 ina tak jadi cam kak jue la..kak jue doakan ina selamat bersalin tanpa induce/caesar...yg penting kena tenang ok dan hubby kena bg sokongan..

Darwisy said...

jangan buas ngat tiwdo atah katil spital tu..
Bukan katil Queen yer..single bed shaje..

Sediakan batu lesung di tangan kalu sakit ketuk jer cek misi2 situ..hahahhaha

Anak Burhan said...

selamat beranak...~pesanan ikhlas minyak urut cap bidan kg. tok jembal~

Ummi @iman said...

Pesanan Dari Ummi @iman : Semoga semuanya selamat.... Jangan mudah putus asa... Kuatkan semangat ye. Chaiyok chaiyok k...

Aiydalela said...

take care ina..
moga dipermudahkan utk bersalin

Sutera Batik said...

Aku doakan mu and baby selamat sihat walafiat... Take care.. Dah deliver jgn lupe msg aku.. Ehehehe...

Zura Zainyzam said...

la.... dah nak kuar ghopenyer baby tu..... saya doakan semuanya selamat....

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情