? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Wednesday, November 11, 2009

Lega....


Assalamualaikum everyone....heheheh..
Lega tul rasanya dah dapat siapkan filing ni...heheh..
Tu la, sape suh bertangguh, bila dah bertimbun mula la malas nak buat..
Claim bos pun dah siap...
Pe lagi erk??
Oh yer...SKT...dah akhir2 tahun ni mesti la kena isi SKT kan???
Dah buat dah sikit2 tadi...
Nak buat habis camne, lum lagi sampai akhir tahun kan???
Nanti nak kena edit lagi...
SKT saya lak???takpe la dulu..dahulukan yang bos dulu...
Diri sendiri punya kejap jer leh buat...
Wah...wat sumenya macam esok dah confirm cuti bersalin jer..hehehe
Bukan pe, dah namanya tak tahu bila nak meletup, so kena standby la kan???
Tak gitu???hehehehe

1 comments:

Darwisy said...

SKT aku dah siap..SKT boss?? tak perlu pikir..pasai takder boss gak..hahahah