? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Monday, November 16, 2009

Curi Masa...

Now dah 5.00 pm...
Actually tengah tunggu encek hubby ambik ni...
Dia bercuti hari ni..semalam pun dia cuti gak...
Huhuhu..jeles i tau...
Sambil tunggu dia, jengah ke blog la dulu...
Wah...wah...wah...maju ke depan sungguh kawan2 ku erk???
Tahniah kat Sutera Batik sebab dah dapat surat confirm...
Makcik kayo la tak lama lagi erk???hahhahha...
To Mama Darwisy and Anak Borhan, sama2 la kita nantikan surat yang ditunggu-tunggu itu..
Kalo dapat awal pun bukan leh wat pe pun...ke gane???hahaha...
-
-
Oh yer...tak nak tahu ke nape encek hubby cuti 2 hari???
Mmm...encek hubby kena menghabiskan misi beliau untuk mengecat umah...
Al-maklum ler, tak lama lagi dah nak pindah sana..mesti la cat dulu..
Cat bahagian dalam dulu...luar lom lagi...sekarang ni kan musim hujan..
Tak leh la nak cat bahagian luar...takpe, yang kemudian...
Nak duk lam umah, bukannyer luar umah...hahaha...
-
-
Hari ni saya ke klinik lagi...esok genap ler 38 minggu usia kandungan saya...
Mak saya dah bising kenapa saya tak deliver lagi...hehehe..
Masing2 tak sabar nak tunggu kelahiran baby boy ni...
Nak2 adik saya yang dua orang tu...hehehe...
Excited betul dorang nak dapat anak sedara...
Padahal dah ada Marissa...mungkin sebab Marissa jauh kot..
Oh yer, sebut pasal Marissa, saya dah info ke belum erk???
Marissa nak balik this 24hb...seronoknyer...rindu giler kat Marissa nih..hehhe...
-
-
Berbalik pasal citer kat klinik tadi...
Saya dah info baru ni kan yang saya tak leh post date...
So, minggu depan, on 24hb jugak, if saya tak deliver lagi saya kena serahkan diri kat spital..
So, baby mama yang disayangi...
Awak ada masa another one week untuk kuar dengan rela hati..
After that awak akan dipaksa untuk keluar dari perut mama ni..
Selesa sangat ke duk kat dalam tu...
Ramai orang tak sabar nak tengok awak tau....
-
-
Dah..dah...membebel panjang pulak saya ni....
Nak jengah blog orang lak...nak tau info terkini..hehehe..
Da....

2 comments:

Sutera Batik said...

Makcik kayoo ape nyer... x cukup 3 thn agi aku neh.. Hampeh sunggoh la xleh wat tubik kwsp sblm cukup 3 thn... INI TIDAK ADIL!!!..

tiHa said...

bulan 4 2010 kita pakat serbu kwsp terengganu deh...i pun leh buat kuar dah bualn 4 nnt cukup 3 thn berkhidmat..tak sabarnya nak simpan duit tu..hope ina sihat..awak operate bersalin ..sy lak operate mende lain pada hari yg sama..heheheh