? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, October 29, 2009

Zaman Muda-Muda Dulu..hehehe...

Petang semalam, mama darwisy YM saya...
Suh tengok blog dia...
Ingat kan ada citer sensasi ke ape...
Tapi memang sensasi bagi saya...
Nak tahu pasal ape???
-
-
-
-
siler la click kat link kat atas tu erk???
bila teringat balik, lawak la pulak..
memang terkena la malam tu...
dengan anak burhan lagi...
memang unexpected tul la...
sebab apa???
sebabnya saya la yang tukang beli bunga...
saya la yang tukang cari trofi tuh...
at last boleh kat saya jugak...mmmm...
tapi ianya satu kenangan yang tak dapat dilupakan la..
satu dinner yang best bagi saya...
-
-
beria tempah baju bagai...tapi masa tu baju saya tak menyerlah pun..
biasa2 jer...mama darwisy pakai baju macam mana masa tu erk???
nanti2...akan ku korek gambar2 lama kat umah...akan ditepekkan dalam blog nih..
sesi membalas dendam lak ni...jaga2 yer mama darwisy...hehehe...
-
-
buat anak burhan...u memang hebat la malam tu...
kenakan sume orang yer...akhirnyer diri sendiri terkena...
rasa macam baru jer sume tu berlaku...
sekarang dah kawen...n nak ada anak dah pun...
-
-
siler2 la bukak link kat atas tu erk???
heheheh...

1 comments:

Aiydalela said...

best gilers.. sonot je tengok..
cngrts ina!! hahahaha...