? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, October 13, 2009

33 Minggu...


Hari ni genap sudah kandungan saya 33 minggu...
Semalam, pergi klinik lagi..jumpa Doc..
Sakit punggung menunggu terlalu lah lama...
Pergi klinik jam 7.45am...setel sume round 12.30pm..
Cuba anda bayangkan...dengan tak makannyer lagi...
Huuhuhu....
So far...baby saya sihat jer...semakin aktif adalah...
Asyik menendang jer kerjanya...
Suka tengok perut saya yang macam ombak bila baby bergerak kat dalam..
Minggu depan kena pergi klinik lagi...
-
-
Persiapan untuk baby...almost done dah...
Mak hubby dah siapkan set tilam untuk baby...alah, lupa lak nak ambik gambar..
Nanti saya ambik dan post kat sini...
Sekarang ni mak hubby nak wat hiasan untuk bakul baju baby lak...
Heheh...tak sabar nak tunggu siap..
Baju2 baby lum basuh lagi...tunggu bakul tu siap dulu la..
Leh terus simpan kat dalam bakul baju baby nanti...
Masih lagi terfikir-fikir samada nak beli ke tak katil untuk baby...
Perlu ke tak???Membazir ke tak???hheheheh...
Pe pendapat korang???

4 comments:

Darwisy said...

Eleh acik ina kedekot katil yer ngam baby...tu nak beli katil asing..
Acik ina sawket pungong ekk? tampal jer bantal kat pungong acik ina..konperm kurang dah saket nanti

Anonymous said...

kalau nak bli stroller bagitau la ek..sy jual 130..hehheheh..pakai 2 kali jer..terus xpakai..sbb bli mase baby dah besar dah..

Anonymous said...

pengalaman saya...waktu siang maybe kita leh biar baby tido atas katil baby tapi bila malam, larat ke nak ulang alik pegi katil baby-katil kita kalu time dia nangis2 n nak breastfeed. Alih-alih katil kita jugak dia lena...haaaa
so tepuk dada tanya selera....

katil baby yang ader ni pun 2 bulan je pakai, pastu simpan balik dalam stor...mahal plk tu...ikut kawan punyer pasal la ni...(o,O)

Mata Hati said...

salam ziarah