? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Thursday, October 22, 2009

34 Minggu....


Tarik nafas...hembus...
Tarik nafas...hembus...
Tarik nafas...hembus...
-
Huhu...baru la ada peluang nak menjenguk ke blog..
Teramatla sibuk kebelakangan ni..
Tak menang tangan wat kerja...
Padan muka, sebelum ni merungut boring takde kerja..
Ambik, dalam sebulan, 3 acara ofis nak buat...
Sampai terbawak-bawak dalam mimpi...hehehe...
-
Sekarang dah 34 minggu dah kandungan saya...
Alhamdulillah..semuanya ok...baby sihat jer...
Barang baby dah packing dah untuk bawak ke spital...
Baru malam tadi packing...
Tu pun sebab kawan satu ofis saya yang sama2 mengandung tu dah selamat bersalin semalam..
Tahniah kak nor...dapat baby boy...
-
-
Akibat terlalu lama tak update, otak kering nak menaip...
Ok la dulu...nanti2 free update lagi...sambung kijer lak...
Daa...

2 comments:

cahaya said...

cahiyok ina!chaiYOk! lagi beberapa hari je lagi event nih!!bertahan!bertahan!!hahaha..pasnih dah boleh rilek2...

AIFAIS said...

salam.... irina, 34 mggu dh tu. jaga kandungan lek lok ye.. semoga selamat semuanya.