? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, October 27, 2009

35 Weeks..


Hari ni dah masuk 35 minggu dah...seminggu lagi masuk 9 bulan..
Aduh, saya dah mula berdebar....sekarang ni pun dah rasa lain macam jer...
Sering jer rasa tak selesa kat bawah perut nih....
Adakah itu tanda-tanda awal???
Saya dah lupa dah camne rasa sakit masa nak bersalin tahun lepas...
Manusia mudah lupa...kalau tak lupa, tak ada la orang nak beranak 2,3 dan seterusnya kan???
Heheheh....
Sekarang ni tak decide lagi nak bersalin kat mana...
Rasa nak bersalin kat Intan...tapi ramai yang suggest kat general hospital jer...
Memandangkan dah ada kes tahun lepas...
Huhuhhu....buntu gak nih...
Oh yer..sepupu saya dah selamat melahirkan seorang bayi perempuan pada hari Jumaat lepas...
Dia nak anak lelaki since anak sulung dia perempuan...
Takpe la...rezeki tu...yang penting sihat dan sempurna..
Malam tadi abah ada mms gambar baby tu...
Tapi saya tak upload ke pc lagi..
Nanti la bila2 free...
Aura sibuk masih lagi mengelilingi diri saya...huhuh..
Sangat letih...now dah dapat selesema...and rasa nak demam nih..
Confirm terjangkit dari encek hubby nih...
Huhuh....

2 comments:

Emacupcake said...

sama2 lah kita merasakan debarannyer yer ina..ema pun skunk ngah seram sejuk gak..mcm2 org citer sal sakit bersalin ni..tapi bg ema sakit bersalin ni sakit yang memberikan ibu-ibu satu award yang paling berharga dari Allah S.w.t..semoga baby2 kite selamat di lahirkan kedunia...

Sutera Batik said...

Aku pun selsema gop.. Aku rs sbb kite berjemur ms game netball aritu kot.. Huhu