? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, October 4, 2009

Johny Sudah Tiada...

Huuhu...sedihnyer tak terkata...dah la dalam mood sedih sebab Marissa dah jauh...Johny jugak telah pergi tinggalkan ktorang...depan mata ktorang sume lak tu...Johny kena gilis ngan tayar kete along...huhuhu...
-
-
Semalam (Sabtu), semasa Along, Kak Long, Marissa, Ma, Abah, Saimah dan Abang Mi dah nak gerak g KL (hari ni Along n family akan berangkat ke KK)...ada la jugak sedara yang datang untuk ucapkan selamat jalan...
-
Dah siap masuk kete sume, (saya bawak Kancil...nak balik umah hubby)...tunggu turn nak gerak...lepas tu Along reverse kan kete, tetiba nampak salah sorang dari sedara saya menjerit...ingatkan tayar kete terpijak kaki ke ape...rupanya Johny yang kena gilis...dia duk lepak kat bawah kete Along...
-
Hairan saya, Johny cukup takut kalau dengar enjin kete..mesti dia lari...mungkin dah ajal dia agaknya...huhhuu...saya tak keluar pun dari kete...saya tunggu jer...saya takut saya menangis..malu la menangis depan sedara mara...huhuh...
-
Tapi akhirnya saya nangis juga bila tengok Along angkat Johny untuk ditanam...mesti badan Johny tak sempat nak sejuk dan mengeras lagi masa tu...ktorang kena segera tanam dia...dah sume nak gerak tinggalkan umah...takkan nak biarkan Johny macam tu jer...sian la kat Johny...tapi saya bersyukur gak Johny terus meninggal lepas kena gilis...taklah dia merana dan ktorang merana sebab sebab tengok dia kesakitan sebab cedera....lagi la kesian kan???
-
Sekarang hanya tinggal pic Johny sebagai kenangan...n kat umah saya sekarang ni tinggal seekor jer lagi..tu pun bukannya niat nak bela, tapi kucing liar...ada orang buang kot...tapi anak kucing tu jahat.,..suka berak merata...tak macam Johny...dia sangat pandai....Adik saya la yang paling sedih..sampai merah dan bengkak hidung dia menangis...
Johny dalam kenangan....
We'll miss you...
Rest in peace!!!!


3 comments:

azam said...

mana pic kubur dia?

IrinaSairah said...

Mr Ajae,
Dok kuor pun dari kete..camne nok ambik gambo...huhuh...sedih etek masa tuh..huhuh...

Sutera Batik said...

Huhu.. sedih.. aku paham gane prasaan mu. Syg tol, doh la johnny tu spesis pelik.. mata lain sbeloh. HUhu..