? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sunday, February 8, 2009

Pusing-pusing di Kuantan Parade

Kat Kuantan last day, while tunggu proses discharge Marissa, aku, adik aku n parents aku sempat ler pusing2 kat Kuantan Parade..ye la, dari duk tercongok kat kawasan spital tu, better pusing2 dalam parade..menghabiskan duit..haha...aura Chinese New Year still lagi terasa kat dalam shopping complex ni..
C..Cu Mah telah bergambar dengan haiwan peliharaannya..hahah..dah jadi anak dara dah adik pompuan aku yang sorang ni...
Dalam pusing2 tu pun, sempat gak aku rembat kemeja untuk hubby 2 helai...beli la something kat dia..upah kena tinggal..hehehe..
beria jer bergambar belakang lembu tu...
terasa diriku begitu ayu n manja...kalau hubby baca ni mesti sentap..hahah...
apsal jadi hitam semacam lak..ni Cu Mah punya pasal la ni..tak pandai ambik gambar..puk kang..
suasana dalam Kuantan Parade...nasib baik cash sikit dalam bag...if not, lagi la giler aku membeli dan membelah..siap time sms dari hubby..."syg jgn nk mmbzr k?" yang turut menyumbangkan keterbantutan aku untuk shoping...uhuhu...

1 comments:

Matt Iss said...

ooooooooo
g pusing2 kuantan erk..
mane aci gitu..
sedih budak penang nie..
lama x g jejalan ngan family